zoete kant :
De luchtige pannenkoeken lijken op zelfgemaakte pannenkoeken. Deze producten kunnen naturel worden gegeten of dienen als basis voor uitstekende desserts.
Gebakken in de pan en gevuld met chocolade, jam of andere vullingen, geflambeerd met een likeur naar keuze, vormen ze een uitstekend dessert.
Zoute kant :
Gebakken in de pan met een klontje gezouten boter zijn de boekweitpannenkoeken een waar genot. Ze kunnen worden gevuld met ham, kaas, eieren voor een complete pannenkoek, en voor de fijnproevers met een prei-fondue, Sint-Jacobsschelpen met groenten...
Opgerold met een knoflook- en kruidenkaas en ham of zalm, afgekoeld en vervolgens in kleine rondjes gesneden, zullen ze uw aperitief begeleiden.
Ontworpen om de diameter van een pan te hebben (ongeveer 27 cm)
In de verpakking wordt het onder beschermende atmosfeer gehouden door een zuurstofabsorber: dit vertraagt de natuurlijke oxidatie van de pannenkoek, zolang de verpakking gesloten is.
De egg wrap is een snel te gebruiken culinaire basis, gemakkelijk te hanteren en biedt eindeloze variatiemogelijkheden: wraps, samosa's, gratins... Het is een product zonder toevoegingen, gemaakt van eieren van vrije-uitloopkippen.
Eieren uit Frankrijk.
Verpakking: dozen van 40 stuks - 110g
Ontdek onze Midden-Oosterse omelet Cocotine! Heerlijke stukjes omelet met specerijen, ingevroren om uw menu's te diversifiëren.
Cocotine Midden-Oosterse omeletten zijn op smaak gebracht met heerlijke specerijen om uw gasten te verrassen met gastronomische wereldgerechten!
2,5 kg of 10 kg